Spring naar de hoofdinhoud

Vacature schaakleraar

Basisschool De Regenboog te Cuijk is op zoek naar een schaakleraar die met ingang van schooljaar 2024-2025 wekelijks gedurende een halve dag schaaklessen gaat verzorgen.
De schaaklessen duren 45 minuten en de leerlingengroepen bestaan uit maximaal acht kinderen.
Het tijdstip van het dagdeel, de hoogte van de vrijwilligersvergoeding en die van de reiskosten worden in goed overleg vastgesteld.
Belangstellenden kunnen zich melden bij mevrouw M. Mulder:
m.mulder@Optimusonderwijs.nl

Finaledag OSBO Cup

De finaledag van de OSBO Cup is op zaterdag 13 april. In de hoofdklasse/1e klasse strijden ASV, ZZS!, Mook en Wageningen om de felbegeerde bokaal. In de 2e/3e klasse gaat het tussen Theothorne, Tornado, Velp 2 en PSV DoDO.

Er wordt gespeeld in Trefpunt de Elleboog: Nieuw-Schoonoord 2 in Velp (het thuishonk van de Velpse Schaakvereniging). De halve finales beginnen om 9.30 uur. De finale en de troostfinale starten rond 14.00 uur.

OSBO PK komend seizoen

Het PK wordt komend seizoen in Voorst en Apeldoorn gespeeld. De plaatselijke verenigingen nemen ieder twee speeldagen voor hun rekening.
2 november 2024: Apeldoorn
7 december 2024: Voorst
15 februari 2025: Voorst
15 maart 2025: Apeldoorn
Op iedere speeldag worden twee ronden gespeeld.
Het is mogelijk om twee vrije ronden op te nemen (2 x ½ punt)

Leg deze dagen vast in je agenda!

overleden

Onlangs is Peter Zieck (Het Kasteel) overleden. Peter is drie volle termijnen penningmeester van de OSBO geweest. Meer over dit trieste bericht op de website van Het Kasteel.

Kort daarna bereikte het OSBO-bestuur ook het overlijden van Jurjo Hagen, de man die bij Tornado vele jaren in het bestuur heeft gezeten. Zie ook op de website van SV Tornado.

Loting kwartinale OSBO-Cup HK+K1

Inmiddels is de achtste finale in HK+K1 gespeeld. Er zijn maar liefst drie barrages nodig geweest om een winnaar aan te wijzen. De  uitslagen staan op netstand. De loting voor de kwartfinale is als volgt:

  • ASV 1 – ZSG 1
  • ZZS! 1 – O&O 1
  • SMB 1 – Mook 1
  • Rhenen 1 – Wageningen 1

 

De teamleiders van de thuisspelende teams worden verzocht om in contact te treden met de uitspelende teams om een afspraak voor de match te maken. Als er weer animo is voor een gezamenlijke speeldag, juichen we dat van harte toe.

Voor K2+3 geldt dat we halverwege de kwartfinale zijn. De loting vindt hier plaats nadat de laatste partij hier gespeeld is.